news ibqsyOLXJkCJY

Навярно мнозина се чудят къде се изгубихме...
Всъщност сме тук, но ние в zombium.labs бяхме много заети. Развивахме новият ни джоинт венчър (joint venture), наречен Zombium Distillers Limited (ZDL).

 

Той е нов и не е нов. ZDL развива дейността си от 2008. Оттогава е натрупан много опит, вследствие на множество теоретични и емпирични изследвания (предимно емпирични). Но последният проект бе осъществен от научен колектив с нов състав и с активното участие на zombium.labs. Присъствието на научния потенциал на zombium.labs, подкрепен от опита на ZDL в лицето на уважавания проф. Костя донесе плодове. Предимно грозде. И за да бъдем още по-точни - ферментирал гроздов дестилат. Проектът не бе широко афиширан до този момент, но сега, след изтичането на стоте дни може официално да обявим успеха му. Нещо повече, като истински патриоти (и бизнесмени) ние подкрепяме с дела каузите на нашето правителство. За повече информация, моля прочетете този материал. По този начин zombium.org в цялост се утвърждава като една проактивна, обществено ангажирана общност. (доказателство и свидетелство за приноса към държавата и обществото - тук)
Както разбирате от предоставения материал ZDL е ангажирано и с финансовата политика на държавата!
Какво ни предстои оттук нататък. Много работа. zombium.labs си е поставило редица амбициозни цели. Тази година ще стартираме нов проект съвместно със Zombium Distillers Limited (Limited, защото създава бутикови продукти, в лимитирани серии, само за ценители, но въпреки това остава обществено ангажиран!). Натрупаният опит ще ни помогне да постигнем нови висоти на научната и обществена работа.
Днес 22.03.2012, в световния ден на водата - най-важният глобален ресурс, ще проведем среща-семинар-симпозиум с научния колектив и симпатизанти, съпричастни към нашата дейност.

До нови срещи.