news ibqsyOLXJkCJY

Скъпи сънародници,
тази година в милата ни Родина ще се проведат парламентарни избори. Ние в Зомбландия не можем и не искаме да останем безучастни в този критичен момент. Демокрацията в страната ни е изправена пред поредното изпитание.

Ще позволим ли шепа егоистични и некомпетентни чалгаджии да вземат важни решения, които обвързват страната ни (т.е. нас) с дългосрочни (т.е. и децата ни) проекти със съмнителни или откровенно неблагоприятни бъдещи резултати (извинете ме за мекия изказ - б.а.) ...
zombium.org стартира своя предизборна, пропагандна кампания. Тя ще се провежда предимно чрез световното виртуално пространство, но няма да се ограничава само с този комуникационен канал.
zombium.org стартира нов проект - zombium propaganda broadcast.
Тази програма, статиите на този сайт и ежеседмичните конференции, провеждани в кв. Коньовица, ще дават, както и до сега, публичност на национално - отговорната политика на екипа на zombium.org.
Всеки един коментар - компетентен, отговорен и НЕпразнословен - е добре дошъл. Очевидно няма вътрешен регулаторен механизъм, който да отхвърля бруталните изцепки (например АМ Тракия) на тези, които вземат решения, затова ние трябва активно да изразим своята позиция.

venceremos!